Esti aici: Aplicabilitate » Aplicatii standard » Hoteluri

Aplicatii standard – Hoteluri

In hoteluri, oaspetii trebuie sa beneficieze de un sejur cat mai confortabil si mai placut. Cu ventilatoarele si dispozitivele de ventilatie, se creaza un climat placut si aer proaspat este furnizat in hotel.

Oferim solutia optima pentru cerintele din urmatoarele zone:

  • Sali de conferinta
  • Camere de hotel
  • Lobby
  • Restaurante
  • Acoperis

Sali de conferinta

SupraBox DELUXE este ideal pentru Sali de conferinta, respectand conditiile existente. Aceste unitati de recuperare a energiei sunt foarte silentioase, astfel incat ventilatia nu perturbeaza intalnirea. Calitatea aerului in salile de conferinta poate fi marita, nu numai datorita reducerii continutului de CO2 si a recuperarii caldurii, ci si prin filtrarea polenului si a prafului fin. Instalarea si punerea in functiune a echipamentului sunt, de asemenea, foarte usoare.

Camere de hotel

Camerele hotelului reprezinta cea mai importanta parte dintr-un hotel. Pentru a va asigura un mediu de viata confortabil, Rosenberg oferta solutia optima prin SupraBox COMFORT. Unitatea de recuperare a energiei este o unitate de ventilatie eficienta si cu zgomot redus. Prin intermediul unei unitati de recuperare a energiei se pot alimenta mai multe camere cu aer proaspat, in acelasi timp.

Lobby

In lobby-ul hotelului, deschiderea usilor mari de intrare duce frecvent la temperaturi neplacuta. O solutie optima sunt perdelele de aer.

Restaurante

Ventilatia este foarte importanta in bucatariile comerciale. Inlocuim aer murdar si plin de grasime cu aer proaspat folosind ventilatoarele noastre. Ventilatoarele de evacuare pentru bucatarii UNOBOX-ME sunt integrate la sistemul de tubulaturi si sunt adaptate cerintelor din bucatarii. Aceste ventilatoare pot vehicula aer cu temperaturi ridicate.

Acoperis

Hotelurile se straduiesc sa faca zona lor de productie cat mai mare. Din acest motiv, unitatile de tratare a aerului reprezinta adesea un obstacol in complexele hoteliere. Rosenberg va permite sa instalati sistemele de ventilatie pe acoperis. In plus de unitatile de tratare a aerului, ventilatoarele de pe acoperis oferta o economisire a spatiului.