Esti aici: Despre noi » Profil companie

PROFIL COMPANIE – GRUPUL ROSENBERG

Tehnologia aerului conditionat si al ventilatiei este pasiunea noastra

Aerul este elementul nostru – pasiunea noastra este miscarea lui inteligenta si eficienta. Inca din anul 1981 dezvoltam si producem motoare cu rotor extern ajustabile, ventilatoare si centrale de tratare a aerului.

Sediul nostru central este in Künzelsau. Priceperea inginerilor germani este baza muncii noastre si stimuleaza inovatia. Fiind o companie multinationala, suntem prezenti unde clientul are nevoie.
Schimbul continuu de informatii intre clienti si specialisti este primordial. Prin urmare, optimizam permanent echipamentele si calitatea lor pentru a raspunde flexibil tuturor clientilor.

 

Factorii nostri de succes

Gama de motoare, ventilatore si unitati de tratare a aerului sunt produse in principal de fabricile Grupului Rosenberg. Pornind de la consultanta tehnica si asamblare pana la livrarea unitatilor de tratare a aerului, deja cablate pentru conectare, clientul se bazeaza pe serviciile de prima clasa ale Grupului Rosenberg.

Etapele noastre de productie – de la motor la controler – ne fac independenti de furnizori si ne permite sa raspundem in mod flexibil cerintelor clientilor nostri. Pe scurt: suntem in masura sa oferim orice tip de solutie. Suntem in contact direct cu clientul din faza de proiectare si planificare si, prin urmare, putem indeplini cerinte speciale, rapid si individual. Scopul nostru este satisfacerea clientului.

Aproximativ 1.400 de angajati calificati si cu experienta lucreaza in fabricile de turnare si prelucrari mecanice, in fabricile de productie a motoarelor, ventilatoarelor si a centralelor de tratare a aerului, pentru a asigura asamblarea imediata si livrarea rapida. Prin combinatia de cunostinte umane si tehnologie inovativa de productie, realizam calitatea ce satisface si cele mai inalte cerinte.

 

Motivatia noastra – calitate fara compromisuri

Noi nu facem nici un compromis cu privire la calitatea și fiabilitatea produselor noastre . Am obținut certificarea conform DIN EN ISO 9001 , certificare Eurovent ( seria F40 Airbox și T60 ),  și calitatea de membri ai RLT – Herstellerverband Raumlufttechnische Geräte , asociația producătorilor germani de ventilație și aer condiționat , ceea ce confirmă experiența noastră în dezvoltarea și producția de echipamente de ventilatie.

În laboratoarele proprii ale companiei, avem la dispozitie cele mai moderne echipamente de măsurare și analiza a caracteristiciilor fluxului și sunetului produs de ventilatoare și unități de tratare a aerului. Camerele noastre de testare pentru înregistrarea performanțelor sunt testate și certificate de către TÜV Süd conform standardului european DIN EN 5801. Prin urmare, fiabilitatea și precizia echipamentelor de măsurare Rosenberg și acuratețea datelor privind performanta echipamentelor, au fost confirmate de către un organism independent. Datele testate și curbele sunt cea mai buna baza pentru cataloagele noastre de produse și pentru programul de selecție.

Ventilatoarele Rosenberg
Centrifugale, Axiale, De acoperis, Tubulare, Pentru tubulatura, Unobox pentru toate aplicatiile

Unitati de recuperare a energiei
Unitati de tratare a aerului compacte cu recuperare de caldura si ventilatoare EC eficiente din punct de vedere energetic

Centrale de tratare a aerului
In constructie standard, rezistente la intemperii, in constructie igienica sau in constructie AntiEX

Perdele de aer
Pentru diferite aplicatii, cu instalare verticala sau orizontala