Esti aici: Tehnologia EC » Avantaje

Avantajele tehnologiei EC

Privire de ansamblu asupra avantajelor

  • factor de inalta eficienta
  • consum redus de energie
  • functia de monitorizare integrata
  • instalare si conectare usoara (Plug & Play)
  • functionalitate extinsa (controlul presiunii si multe altele)
  • constructie compacta

Eficienta energetica

Inginerii si tehnicienii nostri lucreaza constant la imbunatatirea eficientei energetice a produselor noastre – cu succes. Motoarele noastre cu tehnologie EC ating o cota de eficienta de peste 90% si economisesc pana la 50% energie fata de motoarele standard. In comparatie cu EC 60034-30, motoarele tip EC Rosenberg au o eficienta mai mare decat IE4. Consumul redus de energie nu este bun numai pentru mediul inconjurator, ci reduce costurile de operare pentru clientii noastri.

Functionalitate extinsa

Tehnologia EC ofera mai mult decat eficienta. Motoarele EC Rosenberg un necesita intretinere si au zgomot redus. In plus, eletronica integrata si inteligenta au grija de functiile de control, comunicatie si monitorizare. Sunt posibile setari de viteza variabile fara trepte, precum si parametrii de presiune, debit si calitatea aerului. Parametrii esentiali pentru functionarea corecta, adica tensiunea sau temperatura, sunt monitorizati automat. Prin aceasta, produsele noastre EC indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta energetica, eficienta costurilor si calitatea ridicata a aerului.

Amortizare

Calitatea plateste pentru sine. Costurile de investitie usor mai mari comparate cu motoarele standard sunt amortizate de obicei intr-un scurt timp de functionare, datorita consumului redus de energie si a unei usurinte la instalare.